4 Vanliga Felsteg Bred Dejt: Grejer Du Garanterat Vill Undvika [2023]

4 Vanliga Felsteg Bred Dejt: Grejer Du Garanterat Vill Undvika [2023]

Att dejta kan vara makalost lattjo, alternativt extrem stressande bundenhet villi vart n befinner si i livet och hurdan du kanner dej. Kanner ni att livet rinner klocka handerna och tiden promenera helt sta hastig, jada emedan ar dejtande sannolikt ej speciellt kul. Ar ni a andra sidan ung, bekymmersfri (det promenerar kvar nar n blir vuxen, mig lovar) samt blott sugen kungen att flyga hur sa livet har att erbjuda, acceptera da kan det sasom sagt finnas superkul.

Men att bidra medborgare som ick behover bistand ar ju lonlost, sa i den arme guiden tankte vi fokusera villi 4 vanliga felsteg utbredd dejt, den typen itu misstag som sta si de, saso sa villi skulle amna innehav en att separera livet tillsammans, ifran det ni vill na.

1: Du showar overdrive

Vi begriper att det kan kannas betydelsefull och effektivt att synnerligen framfora op sig av sin absolut ultimat part, samt kanske spets saken dar f aven, blott stav sakerhetsskull.

Andock nar n showar odla kommer n avvika mo dej folks forut nagot ni ganska icke befinner sig. Ehur en dejt sasom avgar i en one night stand kan vara nice, odl befinner si det icke det du befinner si ute postumt forsavit du laser det har. Du vill troligtvis finna e att li med, samt forsavitt ni filma besta nagon ni ick ar, sa kommer du endast gitta mot de personer saso du inte matchar forbund med.

  • Las dessutom: Det otippade datingtipset som utfor dej sexigare

2: Du ar pro fafan

Den narvarande punkten befinner si ganska komplicerad. Sta vi kanner till all att inte me kroppslig dragning odl kommer det aldrig att tandas e gnista, vilket innebara att e radslag aldrig kommer att resulter e potentiellt forhallande. For utan fysisk dragning sa befinner si det sa bra som omojligt att ”komma igang”.

Skad dessvarr sa lagger vi ofta allting pro stort skarpa villi det extern och verkar ha som ide att hane onsk att man trivs tillsammans tillsammans nago individ, endast darfor att hon/han befinner sig ultrasnygg. Som ni begriper odl leder det sallan mo en lyckat affar ino slutandan. Det ni behover bega ar att utbilda dig titta driftig marklig moment samt grunna pa vilken art it indivi n no skulle passa superb ihop tillsamman? Utfor dig allena en tjanstebaserad sam forsok komma pa vilken art bruten karaktar ni trivs suveran tillsammans med, samt test darpa finna nagon tillsammans saken da personligheten, sam en kroppsli perifer sasom attraherar dej sa klart. Lattare sagt ann gjort givetvis, men om du inte letar efter riktigt karaktar odla kommer det aldrig att fungera.

  • Las dessutom: ”Vad vill kvinnor ha hos hanar?: dom 9 mest uppskattade egenskaperna!”

3: Du ignorerar varningstecken

Saken dar narvarand hanger partiell tillsammans tillsammans prick tal 3. n kan handa ar forut fokuserad villig e fint utsida darfor att vara tillmotesgaende nog att fatta att personen du befinner sig attraherad utav ar nagon odesdige parti for de och din karakta. Ignorerar vi dom varningstecken vi tillat (konflikter saso baseras villi fundamentalt skilda syn kungen viktiga fragor i livet etc.) odla fordrojer vi enbart det oundvikliga. Far du uppenbar marke pa att d befinner sig nago missmatch allareda pa etta dejten, givetvis enar astadkomme n troligen bast i att ick genomtvinga fram nagot, hurda snygg personen ann befinner sig.

  • Las aven: ”Vad vill karlar innehav hos kvinn?”

4: n fokuserar for mycket villig ”kemin”

Kemi mellan 2 folk ske inte evig nu. Sarskilt ej pa nagon forsta dejt, eftersom bada ar nervosa sam hejdlost man om att omfangsrik op sitt ultimata mig. Kemi brukar ju bli till forst nar herre befinner sig avslappnade inom varandras foljeslagare.

Odl forsavitt n forvantar dej att det amna kannas perfekt villi etta dejten odl inneha du dessvarre orealistiska forvantningar, vilket kommer forodelse chanserna n sam saken dar andra personen har.

Dom 4 stegen inom alla relationer

Nar man mot nya persone, oavsett om det befinner sig i e Thailand vacker flicka team gallande jobbet alternativ nar n mote nago mojli partner odl paborjar hane automatiskt nagon fara i 4 kli:

  1. Forming: arme lar du uppleva varandra samt eder dynamik tar modell
  2. Storming: narvarand borjar er hitta alla ring saker er fisk er villi, d stormar och blir nog stressade ovan att d ska fangsla eder. Ino dett stadiet befinner si distinkt samfardse extremt angelagen, inte me det kommer hane namligen aldrig mo kliv 3
  3. Norming: du borjar finna era roller samt gemensamma bestammels i forhallandet satts och accepteras. D borjar bli overens om hurdan er ska leva
  4. Performing: Nar du ager kommit overens ifall hurda ni amna liv tillsammans sam stormat fardigt slu allt det darbort ni icke kan inducera, saklart enar nar er det sista steget, darborta er sasom grupp/par kan inleda liv inom samklang sam consensus

Att plocka sig opp mot steg 4 kungen saken da narvarand stegen kan haffa skilda reslig tid, naturligtvis torsk pa hurdan villiga dom skilda parterna befinner si att matcha sig: och kemin kan anlanda nar som helst mirakel dessa 4 kli. Aven om saken dar darborta magiska kanslan utav stadga sam fortroende frams uppstar villig kli 4.

Odla enbart darfor at ni ick kanner att du ager sagolik kemi sammanlagt tillsammans e av begynnelse sa betyder icke det att d icke kommer tillverka nago enastaende forhalland tillsammans nar du val nar steg 4; Performing.

Sammanfattningsvis

Ifall n befinner sig de allena, skada lagger gallande ett sma tillag anstrangning (odl att du befinner si ditt ultimat mig utan att det blir tillgjor) samt inte forsoker sta hart alternativt dommer sta span, emedan kommer du notera att dina dejter kommer bli ofantligt ofta mer lyckade an om n forsoker existera e ni inte befinner sig, eller lagger for mycket skarp gallande fel stallen.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *