Andock sex verkar utan tvivel icke existera nagot spontant

Andock sex verkar utan tvivel icke existera nagot spontant

Gamla tabun fran forut ar forsvunnen

Nar mi nago passag varje villig nattklubb pa Ostgota lan, ino Studentuppsalas karnpunk, forsokte mig gora mej klok villig underben samlag härlig Asien dam krin no innebar i praktiken. Nar medborgare vantade intill garderoben postum att musiken tystnat observerade mig noga fol eventuella raggningsforsok inom sista sekunden, de desperata som tanker omedelbar alternativ aldrig! Det kandes inte sasom nago nattklubb tillsammans roli anda. Det kandes mer saso att sta inom ko pa ICA. Nar musiken avle, avled samt stamningen. En allman sort.

Jag laste nago bok itu nago amerikansk antropolog saso hade sasom tillvagagangssatt att sitta villig utestallen och studera folks flortande. Nar mig astadkommer likadant sker det uppemot inte ett dyft. Noll flortande, ingen kontakt, inga initiativ. Ej ens dom sasom befinner sig tillsammans tycks affekteras varandra i synnerhe avsevart.

Nar mi savlig knappte grima jacka inom hallen villig Ostgota land fick mi ogonkontakt tillsammans en brutta nagra meter da. Inte me att mig ens hann tanka akte hon med hast ut igenom utgangen med nervosa kli. Antalet ragg fullkomligt sett, saso mi ager noterat pa nattklubbar, befinner sig sa pass ringa odla att de kan raknas kungen foren handen. Mig tittar omkring aldrig andra killar saso tar initiativ, alternativ flickor pro saken dar delen. Do saso antagligen sker befinner si hederlig sarfall.

Den asexuella puritana karaktaren fran grima omgivnin hade mi forr ej kunnat presentera undertecknad i grimas lugnaste drombild. Som ung nord hade sjalv ju pa blodigt serios trott att samhallets undergang var nara annalkande. Jag trodde minsann att samhallet skulle forsvinna, pa grund av alltsamman skarp pa sex.

Medan visade ett experiment a, uppmarksammat inom Aftonbladet, att svenskars antal sexpartners age mer an fordubblats jamfort tillsammans ett stor besiktning som gjordes. I alderskategorin 21-25 nedstam genomsnittet kungen 9 sexpartners, och for kategorin 26-30 varenda siffran 13. Hoppsan, manniskor ligger krin redig! tankte mi. (bokfora att detta var innan Tinder!) skada mig titta det ick. Sjalv kunde icke forsta det. Det hangde ej ihop. Utav siffrorna att doma interagerar folk anda sexuellt med nagon fullkomlig fraktion personer utan att det marks i det offentliga rummet. Samtidigt visade undersokningen att kar tenderade att hava nagot mindre sex totalt sett annu hur sa karl hade. Mindre sex utspritt villi ytterligare sexpartners kort sagt.

Mi tittade overallt

Det amerikanska magasinet The Atlantic publiserade vid arsskiftet nago djupgaende artikel The Sex atergan, tillsamman fragan Why are young people having grishona little sex? Utgangspunkten befinner si att fasta det aldrig forra har varit lattare att hava sex, sa inneha unga persone mindre sex an forr i tiden (men med fler partners). Grima mann hade inte varit obefogad. Inom en juvenil studentstad kunde karl ju antaga att sex icke skulle besta alltfor langt dan. Den gallande ytan relativt asexuella ungdomen befinner si villig saken da mediala dagordningen. SVT utfor en blaffig foremal bruten att var tionde svensk perso aldrig ens inneha sex.

Det intressanta eventuellt icke befinner si hur massor sex personer egentligen har. Det befinner si framfo hurs folks icke har mycket mer sex ino en tidrym nar den gamla traditionella puritana synen kungen sexualitet inte langre satter marklig granser for manniskors drift. Intet hindrar folks att tillverka mycket sex.

I The Sex atergan beskrivs sex sasom nagot som tas stav tveklos inom en tidrym nar det befinner sig alltid narvarande. Forr vart sex nagot dramatisk, lite hemlighetsfull, alternativt frascht fran forbjudet. Det vart inte alltjamt ha sasom det ar idag med marklig klick dan. Mig minns jag hur begeistrade ett par klasskamrater ino skolan blev nar de hittade nago porrtidning inom nan hac. Idag skulle dom slit villi axlarna. Andock vi exponeras ej endast for mer sex, vi vet dessutom mer forsavit det tack vare att herre kan kackla forsavit det. Det ar noll okant.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *